Notícies

"A Ponent Destriem" demana a la Paeria que obri un pavelló firal per acollir els temporers davant la previsió de pluja

ACN

El col·lectiu assegura que ja són més de 200 les persones temporeres que dormen al carrer a Lleida

La plataforma "A Ponent Destriem" demana a la Paeria que obri el Pavelló 3 de Fira de Lleida per donar aixopluc als temporers que dormen al carrer davant la previsió de tempestes dels pròxims dies. Aquest dimecres tenen previst presentar la petició de manera formal.De moment, però, la plataforma ja ha fet la petició a través de les xarxes socials, on demanen que es faci ja i que no s'esperi a mitjanit per prendre la mesura, com va passar amb la pedregada del passat 13 de juliol.

El col·lectiu assegura que ja són més de 200 les persones temporeres que dormen al carrer a Lleida, i reclamen que s'apliqui la mesura "per seguretat, salut i dignitat". Gemma Casal, membre de la campanya 'Fruita amb justícia social', ha explicat a Ua1 Lleida Ràdio que "hi torna a haver previsió de pluges durant aquests 3 dies, i hem demanat a la Paeria que faci el favor de respondre a l'emergència, que tingui una mica de dignitat, que s'acabi d'una vegada aquest racisme institucional contra les persones dormint al carrer, i que assumeixi la responsabilitat com a mínim d'obrir el pavelló i no deixar la gent a la intempèrie". Casal critica que no sigui el mateix ajuntament qui prengui la iniciativa d'obrir el Pavelló per acollir aquestes persones.

Des del compte oficial del consistori a Twitter han assegurat que la petició s'ha traslladat als responsables de Benestar Social de la Paeria per tal que en tinguin coneixement.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.