Notícies

Polònia, la República Txeca, Hongria i Eslovàquia són quatre dels països convidats en la 34a edició de FiraTàrrega

Entre tots aportaran 6 peces a la programació que representaran l’actualitat escènica centreeuropea.

Entre els participants, es podrà veure l’espectacle que reflexiona sobre la vellesa Sergeant Tejnorová & The Commando, en què cinc ballarins d’edat avançada pugen a l’escenari per parlar de la vida a partir dels 50, en una coproducció entre els 4 països convidats a la Fira.

Per altra banda, VerTeDance / Jiři Havelka / Clarinet Factory, vinguts de la República Txeca, presentaran l’espectacle de dansa Correction. També el coreògraf Jaro Viňarsky, presentarà el seu Animal Inside, una producció eslovaca híbrida, a cavall entre les arts visuals, la dansa i la performance.

En una altra categoria s’ubica el treball dels polonesos Teatr KTO i el seu The Blind, inspirat en l’Assaig sobre la ceguesa de José Saramago, considerat un dels espectacles de teatre de carrer més importants de l’escena internacional actual.

A més, els professionals podran conèixer l'actualitat escènica de l’Europa central al col·loqui que tindrà lloc el dijous dia 11 a La Llotja amb la participació dels professionals dels 4 països participants.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.