Notícies

"Pistoles sobre la taula", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

ACN

Una bona notícia per a Lleida. La Paeria ha canviat el nom del carrer Marqués de l'Ensenada. Aquest personatge va ser el causant d'un extermini del poble gitano al segle XVIII. Un fet que queda lluny, però que encara quedava pendent de resoldre. De fet, tot fet històric irresolt comporta una necessitat de reparació. I des del nostre humil punt de vista, és necessari que això succeeixi. Bona iniciativa, tot i que ha costat.

En l'àmbit estatal, Pablo Casado reclama a Pedro Sánchez que descarti negociar amb els independentistes catalans perquè considera que no es pot dialogar amb qui posa "una pistola a sobre de la taula". El líder del Partit Popular s'ha referit així al "xantatge" que creu que volen fer els sobiranistes imposant les seves condicions.

La comparació a vegades fa mal. I és que si apliquéssim aquests mots als fills del franquisme, per exemple, que volen mantenir Franco al Valle de los Caídos (Franco i Primo de Rivera, per cert, que sempre ens l'oblidem) costa entendre la comprensió de Casado amb uns, i la poca comprensió amb els altres. I, el més curiós de tot, són els pares dels qui hi ha al Valle els qui van entrar a les ciutats a "tiros"... dels de pistoles, que ningú em malinterpreti.

No comencen a estar cansats de declaracions? Fem política, que tots guanyarem!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.