Notícies

Passi el que passi a Osca, hi haurà coses en joc

Així ho creu Jorge Serna, l’entrenador de l’ICG Força Lleida que creu que el partit de divendres és important però que n’hi ha hagut de més claus al llarg de la temporada

Aquest dijous al matí l’entrenador dels lleidatans, Jorge Serna, ha comparegut davant els mitjans de comunicació en el marc de la prèvia del partit d’aquest divendres en terres aragoneses davant l’Osca. Un partit on, com en els darrers que està jugant l’ICG Força Lleida, la victòria és quasi bé imprescindible per mantenir l’espurna dels play-off viva una jornada més. Tot i això, el propi Jorge Serna ha assegurat que passi el que passi a Osca, encara hi haurà coses en joc: "Passi el que passi, després del partit hi haurà una setmana vinent que li haurem de donar la mateixa importància perquè independentment del resultat, hi haurà coses en joc".

A més a més, tot i que no ha amagat la importància del partit d’aquest divendres, Serna ha assegurat que al llarg de la temporada hi ha hagut partits més claus que el que tenen en terres aragoneses: "Per nosaltres és un punt clau de la temporada, no el més clau, per mi el més clau va ser el partit del Prat, del Barça o el Càceres a casa. Després del d'Osca haurem de continuar perquè segur que matemàticament encara hi haurà coses en joc".

S’espera que mig centenar d’aficionats lleidatans acompanyin a l’equip pel partit d’aquest divendres a les nou de la nit al Palacio Municipal de los Deportes de Huesca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.