Notícies

Pagès editors presenta una seixantena de novetats per Sant Jordi que combinen autors i històries locals amb títols d'èxit arreu del país

Pagès Editors

L'editorial lleidatana assegura que estan en un "moment d'optimisme" després de dos anys de recuperació de vendes

El catàleg de Pagès Editors per aquest Sant Jordi combina la publicació d'històries i d'autors locals, amb algunes de les veus més importants del panorama literari català. Destaquen Rafael Vallbona, mereixedor del premi Ferrany Canyameres per l'obra "Tros", Jordi de Manuel, que publica el recull de contes "Mans negres", o Andreu Martín, que reflexiona sobre les seves tècniques d'escriptura.

Entre la seixantena d'obres editades per l'editorial lleidatana des de la passada tardor hi ha 20 títols de narrativa, 9 de poesia, 21 d'assaig i història, 8 llibres gràfics i 3 de la col·lecció infantil i juvenils.

Entre els autors del catàleg de Pagès n'hi ha de totalment consolidats com Josep Borrell, amb el recull de poesia "Aigua, ànima", o Francesc Pané. També hi ha, però, noves promeses com Ramon Usall, Marc Pons o Teresa Saborit.

Pagès editors també continua consolidant la col·lecció Nandibú, destinada als més petits de la casa. Enguany veuen la llum 'Gran i petit', de l'il·lustrador Chanty, o 'Un llop com cal', del prolífic Joaquim Carbó, entre altres.

La directora de Pagès editors, Eulàlia Pagès, destaca que, després d'uns anys de caiguda, en els darrers dos anys hi ha hagut un repunt de les vendes. Enguany el dia de Sant Jordi cau en diumenge i, si el temps ho permet, s'espera una jornada molt positiva per al món del llibre. En termes generals, un 10% de les vendes anuals del sector es facturen al voltant del mes d'abril i, en particular, durant el dia 23.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.