Notícies

Pàmies Hortícoles exigeix a Salut poder seguir venent productes que continguin fulles d'Stevia Rebaudiana

ACN

L'empresa lleidatana no descarta acudir a la Defensora del Poble Europeu, davant la prohibició de la comercialització a l'estat espanyol

L'empresa balaguerina Pàmies Hortícoles exigeix a Salut poder seguir venent productes que continguin fulles d'Stevia Rebaudiana. La companyia ha presentat al•legacions als serveis territorials de Salut a Lleida després que l'Agència de Salut Pública de Catalunya hagi ordenat a productors i distribuïdors retirar de la venda qualsevol producte que contingui les fulles d'aquesta planta medicinal.

Des d'aquesta empresa productora d'Stevia defensen que diferents pronunciaments dels Tribunals de Justícia Europeus permeten que aquesta planta estigui legalment a l'abast dels consumidors d'Alemanya, Itàlia i d'altres països de la Comunitat Econòmica Europea. Per això, reclamen al conseller de Salut que faci marxa enrere i, en cas contrari, no descarten acudir a la Defensora del Poble Europeu. El representant de Pàmies Hortícoles, Manel Pàmies, no descarta recórrer a la Defensora del Poble Europeu si no es permet seguir venent Stevia Rebaudiana a Catalunya.

Pàmies Hortícoles és una empresa pionera en la introducció i divulgació de l'Stevia Rebaudiana a Catalunya i a l'Estat. Per aquest motiu, asseguren que seguiran comercialitzant Stevia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.