Notícies

Oriol Yuguero: "Qui sap si en quatre o cinc anys hagi de tornar a la política més activa"

Qui fou regidor de salut de la Paeria i jove aposta d'Àngel Ros afirma que abans de tornar hauria d'acabar projectes professionals que ha iniciat

Oriol Yuguero no descarta tornar a la política, malgrat que no serà en la pròxima legislatura. Qui fou regidor de salut de la Paeria i jove aposta d'Àngel Ros afirma que abans de tornar hauria d'acabar projectes professionals que ha iniciat.

Yuguero és metge d'urgències a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i recentment ha estat guardonat amb una ajuda per a la investigació de les lesions cerebrals en traumatismes. Ara mateix, diu, està molt implicat en aquestes dues tasques, però no tanca la porta a tornar a la política de primera línia més endavant. Ho ha dit en una entrevista a Ua1 Lleida Ràdio, on ha afirmat que "són etapes. Vaig començar molt jove, amb unes tasques concretes, i quan vaig considerar que havia complert els objectius que m'havia marcat, vaig decidir tornar a la meva activitat professional, que m'agrada molt". Tot i això, apunta que "qui sap si en quatre o cinc anys hagi de tornar a la política més activa. Tot dependrà de les situacions i del que vagi passant, però evidentment no és cap porta tancada, simplement una porta que està oberta al fons, i que quan vulguem hi podrem tornar a passar".

Actualment, Yuguero és membre de l'executiva local del PSC a Lleida, i segueix col·laborant amb el partit "dins les seves possibilitats laborals i familiars", segons explica. Afegeix, però, que està pendent de l'actualitat, tot i que "es viu amb tranquil·litat fora de la política".

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.