Notícies

Nou programa de mobilitat de la UdL amb Indonèsia, Ucraïna i Algèria

UdL

La convocatòria, amb una quinzena de places i dotada amb 60.000 euros, s'obre aquest dijous

La Universitat de Lleida obre aquest dijous una nova convocatòria del programa Erasmus per estudiar a Indonèsia, Algèria i Ucraïna. Aquesta compta amb una quinzena de places i uns 60.000 euros de dotació econòmica.

El Consell de govern ha aprovat aquest dimecres la convocatòria d’aquestes places, emmarcades en el programa Erasmus+, i que beneficia estudiantat i professorat de l'Escola Politècnica Superior (EPS) i l'ETSEA.

El Consell també ha aprovat la segona convocatòria del Programa d'accions per a l'impuls del prestigi acadèmic dels estudis de la UdL, amb un pressupost de 140.000 euros. Cada centre podrà rebre 20.000 euros d’aquesta partida per dur a terme propostes que contribueixin a enfortir el prestigi dels estudis oficials a nivell nacional i internacional.

El Consell de govern també ha donat llum verda al Reglament de les associacions d'estudiants de la Universitat de Lleida i al calendari acadèmic per al pròxim curs. Aquest començarà el dia 12 de setembre per als graus, i el 24 d'octubre per als màsters.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.