Notícies

Nou carnet de soci a l’Arborètum Pius Font i Quer de Lleida

El Jardí Botànic, que ha rebut prop de 12.000 visitants, baixa preus al 2014, amplia l’entrada reduïda per als menors i diversifica les activitats

L’Arborètum Pius Font i Quer de Lleida, que forma part de Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari, llança al 2014 el seu carnet de soci. L’acreditació donarà accés gratuït al titular al Jardí Botànic, li permetrà rebre actualitzacions i notícies sobre l’equipament i, a més, la possibilitat de fer cursos de cuina i medicina a partir de plantes i elements naturals obtinguts amb les especies de l'Arborètum. El carnet es renovarà anualment i tindrà un cost de 15 euros.

D’altra banda, el consell d’administració de l’Arborètum ha decidit rebaixar el preu de les entrades. La general passarà de 3 a 2 euros i la reduïda de dos euros a un.

Hi ha més novetats com la creació de les targetes d’accés familiar, amb un import anual de 25 euros per als pares o tutors i fills, o la creació de la figura de soci corporatiu, amb un import de 50 € anuals, per a empreses, negocis i institucions.

A més, també s’obre la possibilitat d’apadrinar un arbre pagant 25 euros per tres anys, 40 euros per 5 anys o 400 euros per 50 anys.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.