Notícies

Normalitat en la jornada electoral a les comarques de Ponent

A la ciutat de Lleida, l’afluència de votants ha estat especialment alta a primera hora del matí

Normalitat en la jornada electoral a les comarques de Ponent. A la ciutat de Lleida, l’afluència de votants ha estat especialment alta a primera hora del matí, i malgrat que el ritme ha afluixat una mica després, el degoteig de votants ha estat constant a tots els col•legis electorals.

El més matiner dels candidats a la demarcació era Josep Maria Forné, de Junts per Catalunya. Votava a primera hora al Rectorat de la UDL, on feia una crida a la participació

Una crida també feta per Jorge Soler, de Ciutadans, que votava cap a 2/4 d’11 a l’escola Camps Elisis. Des d’allà es mostrava confiat que la jornada es desenvoluparà amb normalitat, i confiava que el recompte es farà amb totes les garanties

Una idea compartida per Marisa Xandri, candidata del PP a Lleida, que votava una mica més tard, cap a les 11, al CEIP Príncep de Viana. Xandri animava a tothom a anar a votar, i a decantar-se pel “vot útil”.

A Rosselló ha votat la candidata de Catalunya En Comú-Podem, Sara Vilà. Ella demanava als lleidatans que votin pel canvi.

A Agramunt ha votat el número 2 d’ERC per Lleida, Bernat Solé. Posteriorment, Solé ha acompanyat als pares de la número 1 dels republicans, l’exconsellera Meritxell Serret, que es troba a Brussel•les.

Alguns dels candidats han votat al Pirineu. És el cas de la Mireia Boya de la CUP, que h feia a Les, i també d’Òscar Ordeig, cap de llista del PSC, que votava a la Seu d’Urgell. Des d’Allà, el socialista afirmava que aquest 21D la ciutadania té “l’oportunitat de desencallar la política de fronts a Catalunya”, i també de “rendir comptes de la gestió de Govern” dels darrers anys.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.