Notícies

Neix l'Ateneu Cooperatiu de les Terres de Lleida per fomentar i promoure l'economia social i solidària

Ponent Coopera

Vol afavorir la creació d'una trentena d'empreses i projectes d'economia social, que es tradueixin en la inserció laboral d'una trentena de persones

Ponent compta amb gairebé el 8% de les entitats cooperatives del tercer sector de Catalunya. Del total de 230 organitzacions de la plana de Lleida, la meitat es troben a la comarca del Segrià.
Cinc d'aquestes entitats - l'Associació Alba i les cooperatives L'Olivera, Tres Cadires, El Risell i La Cuina del Comú - s'han aplegat per crear Ponent Coopera, l'Ateneu Cooperatiu de les terres de Lleida. Es tracta d'una eina que vol servir per fomentar i promoure l'economia social i solidària al nostre territori.

L'Ateneu ha definit sis eixos d'acció per a persones amb projectes nous: promoció, assessorament, suport a la creació, transformació d'entitats, intercooperació i formació. Amb aquestes accions es vol afavorir la creació d'una trentena d'empreses i projectes d'economia social, que es tradueixin en la inserció laboral d'una trentena de persones.

Ponent Coopera neix sota el paraigua del projecte Aracoop, que ha propiciat la creació de 14 ateneus cooperatius al conjunt del país.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.