Notícies

Neix la primera 'Ruta de la boira' al Pla d'Urgell per fomentar aquest fenomen com un atractiu turístic

S'espera la participació d'unes 200 persones en aquesta primera edició que també comptarà amb un mercat amb una quarantena de productes de proximitat

Els creadors de la pàgina La Boira de Ponent.cat i l'empresa Boira Bike han creat la primera 'Ruta de la boira' al Pla d'Urgell, una caminada popular que tindrà lloc dissabte que ve i que pretén fomentar aquest fenomen com un atractiu turístic de la comarca i la plana de Lleida en general.

Els organitzadors esperen la participació d'unes 200 persones que podran triar entre fer una ruta curta de 10 quilòmetres i una de més llarga de 23, que passen ambdues per les poblacions del Palau d'Anglesola, el Poal i Bellvís. Així mateix, durant tot el matí hi haurà un mercat amb una quarantena de parades de productes de proximitat.

La promotora de la pàgina La Boira de Ponent.cat, Irene Barón, ha explicat que si finalment dissabte la meteorologia no els acompanya i no hi ha boira no passarà res, ja que l'objectiu és fer una ''trobada de boiraires''.

Paral·lelament a la ruta, s'ha organitzat diverses activitats, com un concurs fotogràfic a través d'Instagram, amb diversos premis per a les millors fotografies del recorregut. També es podrà pujar a cavall i aprendre a fer cassola de tros de Linyola.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.