Notícies

Mollerussa no inaugurarà l'estació d'autobusos mentre el conseller Rull estigui a la presó

ACN

Les obres del nou equipament estan en la seva recta final i, malgrat que no hi hagi inauguració oficial, sí que podria entrar en funcionament

Mollerussa no inaugurarà la nova estació d'autobusos mentre Josep Rull sigui a la presó. Així ho ha anunciat l'alcalde del municipi, Marc Solsona, del PDeCAT, que es nega a fer cap mena d'acte mentre el conseller que l'ha fet possible estigui "mancat de llibertat".

La nova estació d'autobusos de la capital del Pla d'Urgell s'ha construït al costat de l'estació de tren i ja està en la recta final de les obres. Solsona també ha puntualitzat que, encara que no es faci una inauguració oficial, l'equipament podrà entrar en funcionament una vegada estiguin enllestides les obres. Aquestes van començar a finals de maig amb un pressupost de 872.000 euros i un termini d'execució de 6 mesos.

La nova estació tindrà una andana lineal amb una capacitat d'estacionament per a quatre autobusos en bateria, i disposarà d'una zona per a un autobús addicional, així com tres places per estacionament de taxis. L'andana principal, la zona d'espera exterior i l'edifici de serveis de l'estació estaran protegits amb una coberta metàl·lica que ja està pràcticament enllestida. L'estació connecta amb l'estació de tren mitjançant un pas soterrat.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.