Notícies

Medalla de plata amb accent lleidatà als Special Olympics

Verònica Torra i Álvaro Terreros van aconseguir la segona posició a la disciplina de bàsquet en aquest esdeveniment esportiu celebrat a Abu Dhabi

Abans d’emprendre aquesta aventura, al programa el Temps Afegit ja vam tenir l’oportunitat d’entrevista tan a la jugadora Verònica Torra, com a l’entrenador Álvaro Terreros de la selecció de bàsquet espanyola que participava en aquesta Special Olympics 2019.

Ambdós eren els representants de les terres de Lleida en aquest esdeveniment mundial i, ja abans de viatjar als Emirats Àrabs, eren conscient que la selecció de bàsquet tenia possibilitats d’aconseguir tornar a casa amb una medalla penjada al coll. Finalment ha estat la de plata després de caure derrotades davant Austràlia a la final. Un partit que va arribar a viure una pròrroga.

Una experiència, la de viure de primera mà uns Special Olympics i en un país com el dels Emirats Àrabs que, sense cap mena de dubte, Álvaro Terreros, no oblidarà i és que afirmava que "hem guanyat la medalla de plata, però personalment hem guanyat la d'or".

Després d’aquesta aventura mundial toca tornar al dia a dia i des de l’Assocació ACELL de Lleida ja han tornat a organitzat noves activitats, entre elles, el 13 d’abril a Almacelles es durà a terme el Campionat de Catalunya de Ciclisme.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.