Notícies

Mariano Rajoy inaugurarà aquest dijous el Parador del Roser de Lleida

El líder de l'executiu estatal i president del Partit Popular presidirà l'acte oficial de posada en marxa de l'equipament

El president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, inaugurarà aquest dijous el Parador del Roser de Lleida. El líder de l'executiu estatal i president del Partit Popular presidirà l'acte oficial de posada en marxa de l'equipament. A hores d'ara, segons han apuntat fonts del PP, es desconeix encara a quina hora serà la inauguració i de qui vindrà acompanyat Rajoy.

L'antic convent del Roser, situat al Centre Històric, es posarà en marxa com a Parador Nacional després de nombrosos endarreriments i unes obres que s'han allargat diversos anys. S'espera que l'establiment contribueixi a revitalitzar el casc antic de la ciutat.

La remodelació per convertir l'edifici en hotel ha suposat una inversió d'uns 12,5 milions d'euros. El parador disposarà de 53 habitacions, a més d'spa, menjador, restaurant i pàrquing, entre altres serveis. Aquest serà el 95è establiment de la xarxa estatal que gestiona Turespaña i el quart de la demarcació, després dels d'Arties, Vielha i la Seu d'Urgell.

El director de l'equipament serà Miquel López, que ha estat durant 14 anys al capdavant de l'hotel Zènit Lleida. També és professor associat de la Universitat de Lleida, a la Facultat de Dret, Economia i Turisme.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.