Notícies

Marc Solsona sobre Reñé: "A favor de la presumpció d'innocència, confiança en el president, i a partir d'aquí el partit prendrà les decisions que hagi de prendre"

ACN

Solsona ha evitat referir-se a les informacions avançades per aquesta emissora sobre la reunió del grup del PDeCAT de la Diputació

L'alcalde de Mollerussa i número dos del PDeCAT a Ponent, Marc Solsona, afirma que el partit prendrà ''les decisions que hagi de prendre'' en relació amb la detenció del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé. Solsona apel·la a la presumpció d'innocència i mostra la seva ''confiança'' cap al president de l'ens supramunicipal.

Solsona ha evitat referir-se a les informacions avançades per aquesta emissora sobre la reunió del grup del PDeCAT de la Diputació, en la qual els diputats provincials van demanar la dimissió de Reñé. Afirma que no està a la Diputació de Lleida i, per tant, "no estic en el dia a dia de les reunions que es puguin fer allà. Precisament si algú no pot dir res, perquè tocaria massa d'oida, sóc jo".

La setmana passada, el PP ja va demanar la dimissió de Joan Reñé després de la seva detenció en el marc d'una operació anticorrupció a la Diputació lleidatana. Aquest cap de setmana, ERC també amenaçava de presentar una moció de censura contra Reñé si aquest no s'aparta de la presidència.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.