Notícies

Manso preveu que Foment pugui iniciar la segona rotonda de l'N-240 entre Lleida i les Borges abans de finals d'any

Subdelegació del Govern a Lleida

Aquest dilluns han començat les obres de la de Margalef, al terme de Torregrossa, la primera de les quatre previstes en aquest tram

L’estat preveu que Foment pugui iniciar la segona rotonda de l'N-240 entre Lleida i les Borges Blanques abans de finals d'any. Aquest dilluns han començat les obres de la de Margalef, al terme de Torregrossa, la primera de les quatre previstes en aquest tram.

Durant la inauguració de les obres, la subdelegada del govern de l'Estat a Lleida, Inma Manso, ha explicat que ja hi ha diners pressupostats per les tres rotondes pendents i que una de les quals es podria començar a construir abans de finals d'any. Així mateix, Manso ha explicat que els pressupostos de l'Estat per al 2016 també inclouen una partida d'uns 500.000 per a l'inici de la redacció del projecte de desdoblament d'aquest tram, així com 56 milions d'euros per als anys 2017, 2018 i 2018, amb la previsió d'iniciar les obres el 2018.

El desdoblament és una llarga reivindicació dels alcaldes del territori, que tot i que valoren positivament les rotondes com a mesura provisional, segueix defensant el desdoblament com la solució definitiva.

Els treballs de la rotonda de Torregrossa, amb un pressupost de 620 MIL euros, tenen un termini d'execució de sis mesos.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.