Notícies

Més d'un centenar de joves participaran aquest dijous en el primer esdeveniment organitzat pel grup Women TechMakers Lleida

WTM Lleida

Emmarcat en els actes del Dia de la Dona, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida acull una jornada per promoure la inclusió de les dones en el món de la tecnologia

Més d'un centenar de joves participaran aquest dijous en el primer esdeveniment organitzat pel grup Women TechMakers Lleida. Emmarcat en els actes del Dia de la Dona, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida acull una jornada per promoure la inclusió de les dones en el món de la tecnologia.

L'activitat començarà a dos quarts d'una amb una petita xerrada impartida per Núria Domingo, psicòloga i directora de recursos humans de StarLoop Studios, una empresa de desenvolupament de videojocs d'èxit mundial amb seu a Lleida. Basant-se en la seva pròpia experiència, Domingo explicarà als assistents quina és la situació de les dones al sector. "És super complicat trobar noies en aquest sector. Si al sector del software ja és complicat, al dels videojocs encara ho és més", assegura, i afegeix que "normalment les noies que entrevisto per entrar a l'empresa vénen d'altres carreres, perquè les seves famílies les capen una mica, i pensen que és molt estrany una noia fent videojocs. Normalment són noies que han fet canvis de carrera, i han decidit que no volien fer el que estaven fent i volien anar cap al món de la tecnologia".

La xerrada de Domingo anirà seguida de taules rodones de mentores amb els estudiants i una posada en comú de les conclusions que se n'extreguin.

De moment hi ha inscrits 6 instituts de Lleida i Balaguer, així com persones a títol individual. L'acte està obert a tothom.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.