Notícies

Més de 500 persones de les comarques de Lleida s'han inserit al món laboral gràcies a la col·laboració entre la Diputació de Lleida i Caixabank

Diputació de Lleida

L'entitat bancària finançarà enguany més d'una vintena de projectes de conservació i millora d'espais naturals arreu de la demarcació

Més de 500 persones de les comarques de Lleida s'han inserit al món laboral gràcies a la col·laboració entre la Diputació de Lleida i Caixabank. En el marc d'aquesta, enguany es faran més d'una vintena de projectes de conservació i millora d'espais naturals arreu de la demarcació.

L'ens supramunicipal i l'entitat bancària han renovat el seu conveni, a través del qual es donarà suport econòmic a 19 iniciatives d'ajuntaments, 1 del Consell Comarcal del Pallars Sobirà i 1 del Consell General d'Aran. El responsable de l'àrea de Medi Ambient de la Diputació, Xavier Fontalba, explica que es tracta de "tasques de restauració ambiental", que inclouen "estabilització de talussos, recuperació de coberta vegetal, substitució de vegetació al·lòctona per autòctona o tasques de neteja i desbrossament", entre altres. La zona de l'aiguabarreig del Segre i la Noguera Ribagorçana a Alguaire, l'ermita de Santa Caterina d'Arbeca o el Parc de Sant Eloi de Tàrrega són algunes de les zones que es beneficiaran d'aquests ajuts.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha afirmat que "és molt important la part de medi ambient", però ha destacat també el vessant social del projecte, ja que "de la mà d'entitats socials, es dóna la possibilitat d'inserir-se a persones en risc d'exclusió social que no tenen feina".

En total, Caixabank finançarà els projectes amb 675.000 euros. Des de l'any 2005, quan es va posar en marxa la col·laboració, l'aportació de l'entitat ha estat de més de 9 milions d'euros que han anat a parar a uns 160 projectes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.