Notícies

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida celebra el 15è aniversari amb un canvi d'imatge

ACN

Al llarg de la temporada es faran concerts a Lleida, a l'Auditori, a la Llotja, a Barcelona, al territori i també en llocs emblemàtics com la Basílica de Montserrat

L'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida celebra el seu 15è aniversari amb un canvi d'imatge. Al llarg de la temporada es faran concerts a Lleida i en diferents indrets del territori, així com a Barcelona i en llocs emblemàtics com la Basílica de Montserrat.

El canvi d'imatge de l'OJC es veu plasmat en un nou logotip, però també amb una nova formula per presentar els músics que la conformen, que s'han fet una sessió de fotografies en un camp de cereal acabat de segar i es mostren d'una forma més propera al públic en general. El director de l'orquestra, Alfons Reverté, ha destacat la importància d'haver arribat fins aquí durant tots aquests anys i destaca la voluntat de servei públic de l'OJC.

La temporada de la Julià Carbonell començarà el pròxim 13 de novembre. L'acte central de la celebració del 15è aniversari tindrà lloc al juny i es farà a la Seu Vella. Aquest es repetirà posteriorment a la Basílica de Montserrat amb cors de tota Catalunya.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.