Notícies

L'opinió sobre la resposta a la pobresa de Joan Suñol Bosch President de la Fundació Arrels-Sant Ignasi

DIR QUE SI PERÒ DIR-NOS QUE NO
No hauríem d’admetre retards a l’hora de respondre a les necessitats bàsiques de les persones, estic pensant en l’allotjament, l’habitatge, el vestit, l’alimentació, la salut i l’educació, el treball digne, ...etc. Això és prioritari, i cal que estigui per davant de qualsevol altre consideració, altrament s’està fent patir a la gent més vulnerable. No hi ha dret, perquè tot dient que si ens estan dient que no. No es pot jugar a allò del quedar bé però al cap a i a la fi no fer-hi res!
Potser molts dels que mouen els fils tenen poc contacte amb les víctimes que els aguanten i mantenen. El dolor de les extremes pobreses és aspra, dur, cansa, esgota, deprimeix, i afecta a la dignitat humana. Cal que aquells s’arremanguin i toquin la suor i les llàgrimes dels més sofrents, potser així deixarien d’existir els recursos pobres per a als pobres, i així mateix els treballadors socials obligats a fer miracles amb les quatre engrunes d’inversió que els toca administrar.
Si els pressupostos de l’estat central, de la Generalitat , dels ajuntaments ... no afronten una resposta digne a les necessitats bàsiques de la gent, hauré de pensar que els polítics i governants que tenim entre mans són uns veritables inútils. I si ens han volgut enganyar pitjor que pitjor, perquè quedarà al descobert que haurien disfressat la seva perversitat de bona voluntat.
P. Joan Suñol Bosch
President de la Fundació Arrels-Sant Ignasi

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.