Notícies

L'ocupació turística al Pirineu de Lleida durant les festes de Nadal rondarà el 75%

ACN

Durant la celebració de Cap d'Any, entre el 30 de desembre i l'1 de gener, les xifres poden arribar fins al 100%

El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una mitjana d'ocupació turística del 75% durant les festes de Nadal i Cap d'Any. La millor ocupació es produirà per Cap d'Any, del 30 de desembre fins a l'1 de gener, quan s'arribarà pràcticament a fregar la plena ocupació a la major part dels establiments d'allotjament turístic del Pirineu.

Per contra, durant la festivitat de Reis, del 5 al 8 de gener, els percentatges seran inferiors a la mitjana, atès que moltes famílies volen passar aquestes dates als seus llocs d'origen. En el primer tram d'aquest període festiu, el que va del dilluns 26 fins al divendres 30 de desembre, l'ocupació en el sector de l'hoteleria de les zones del Pirineu estarà situada entre el 60 i el 70%. Pel que fa als bungalous, estaran al voltant del 75% i el turisme rural rondarà el 70% de mitjana.

Durant els 14 dies de període nadalenc comprès entre el 26 de desembre i el 8 de gener, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu superar la venda dels 200.000 forfets al conjunt de les estacions d'esquí obertes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.