Notícies

'Lo Recapte' d'Ua1 Ràdio i la Cursa dels Templers de Lleida uneixen forces per recollir productes per al Banc dels Aliments

Cursa dels Templers

La cita esportiva celebrarà la seva 12a edició el proper 4 de març

'Lo Recapte' d'Ua1 Ràdio i la Cursa dels Templers de Lleida uneixen forces per un bon propòsit: recollir productes per al Banc dels Aliments de Lleida. La cita esportiva celebrarà la seva 12a edició el proper 4 de març. Tots els participants en la prova podran portar aliments en el moment de fer la seva inscripció i també el mateix dia de la competició. A més, els principals clubs esportius de la ciutat de Lleida també se sumaran un any més a 'Lo Recapte', promovent la participació entre els seus socis.

Amb la suma d'esport i solidaritat, l'Associació Esportiva Ekke, organitzadora de la Cursa dels Templers, vol aconseguir rellançar una cita esportiva que en els darrers anys ha acusat l'augment de les competicions atlètiques.

La cursa tindrà lloc el diumenge 4 de març a 2/4 d'11 del matí. La nota musical de l'esdeveniment la posaran els lleidatans Enzel, amb un concert en acabar la cursa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.