Notícies

LleidaDrone participa en un projecte per la reforestació dels boscos amb drons

Lleida Drone

LleidaDrone participa en un projecte per la reforestació dels boscos amb drons. Es tracta d'un treball de l'empresa Dronecoria, en el qual també hi participen LleidaDrone i el Galaxy Lab del Parc científic.

El projecte es desenvolupa des de fa prop de 3 anys. L'objectiu és utilitzar la tecnologia drone per reforestar els boscos que s'han anat perdent al llarg dels anys a conseqüència de la mà de l'home. Amb pocs diners, i amb l'ajuda de diversos grups implicats, el projecte ha anat creixent. Lot Amorós, un dels creadors del projecte i membre de Dronecoria ha explicat que "és una manera d'utilitzar la tecnologia del dron per a poder reforestar els boscos. Si no és per la desforestació, pel canvi climàtic, pels incendis, etc.". Ha afegit que és important fer el canvi perquè "els boscos estan en declivi a tot el món i tenim la tecnologia per a fer fusta i destruir els boscos però no tenim tecnologia per a restaurar-los, aleshores volem crear aquesta tecnologia i ficar-la a l'abast de tothom, sigui en empreses o particular per a poder fer una reforestació efectiva i de qualitat".

Segons Amorós, moltes empreses de Brasil ja s'han posat en contacte amb ells per tal d'intentar mitigar el problema de la desforestació de l'Amazones amb aquesta tecnologia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.