Notícies

LleidaDrone celebrarà enguany la 10a edició de les seves conferències professionals en el marc de la Fira de Sant Miquel

L'entitat és una de les associacions pioneres en la divulgació de la tecnologia drone a l'estat i també a nivell internacional

LleidaDrone celebrarà enguany la 10a edició de les seves conferències professionals en el marc de la Fira de Sant Miquel. Es tracta de tota una efemèride per al sector, ja que LleidaDrone és una de les associacions pioneres en la divulgació de la tecnologia drone a l'estat i també a nivell internacional.

Les jornades inclouran conferències sobre agricultura de precisió, en les quals s'exposaran i es faran demostracions de casos reals d'èxit. També s'han organitzat dos panells d'experts que exposaran les novetats tecnològiques en el món dels drones, tant les aplicades al sector agrícola com les més generals.

Les demostracions tindran lloc en l'espai de 4.500 metres quadrats que LleidaDrone habilitarà a la Fira, que enguany estarà ubicat al costat pel pavelló 4 de Fira de Lleida, i comptarà amb noves estructures per suportar les xarxes de seguretat. També hi haurà una trentena de palmeres que permetran simular les accions de reg en agricultura de precisió. En aquest espai també es faran demostracions de curses de drones, i els més petits podran provar de pilotar-los.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.