Notícies

Lleida tornarà a ser seu de la Copa Atlas Energía

La fase prèvia del campionat es disputarà el 6 de febrer en la qual participaran 110 equips i 1.500 jugadors i les seus lleidatanes seran a l'At. Segre i l’AEM

Lleida tornarà a ser seu de la Copa Atlas Energía, la ‘champions’ del futbol base, un esdeveniment esportiu que comptarà amb la participació de 110 equips i 1.500 jugadors. La fase prèvia del campionat es disputarà el 6 de febrer al camp de l'At. Segre en categoria benjamí, que acull el torneig un any més, i el camp de l’AEM i al de la UE Cornellà acolliran la categoria aleví. L’objectiu d’aquest campionat, que va ser tot un èxit de participació i públic la passada edició, és formar els nens i nenes en valors a través de l’esport.

Un dels objectius segons els seus promotors, Néstor Gutiérrez, és el de convertir aquest torneig "en tot un referent". Entre la llarga llista d’equips que hi participaran destaquen equips com el Barça i l’Espanyol, però també n'hi haurà d’internacionals. "Hi haurà l'Stoke City i l'escola de futbol de Fabien Barthez". No obstant això, un altre dels objectius de la Copa Atlas Energía, en un futur pròxim, és el d’ampliar les seus del torneig per tota Catalunya perquè tothom pugui gaudir d’aquesta "festa del futbol de formació".

La fase prèvia del campionat en categoria benjamí tindrà lloc al camp de l’Atlétic Segre el 6 de febrer. El camp de l’AEM i de la UE Cornellà, l’altra ciutat amfitriona del torneig, acolliran la categoria aleví. La fase final del torneig es jugarà el 28 de maig i tornarà a comptar amb els camps de futbol de l’AEM i l’Atlétic Segre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.