Notícies

Llarena comunica a Ramona Barrufet el seu processament per desobediència a través de videoconferència

ACN

L'exmembre de la Mesa del Parlament ha comparegut aquest dilluns a l'Audiència de Lleida per rebre la comunicació oficial del jutge

L'exmembre de la Mesa del Parlament, Ramona Barrufet, ha comparegut aquest dilluns a l'Audiència de Lleida per rebre per videoconferència la comunicació oficial del jutge instructor Pablo Llarena del seu processament per desobediència. És el mateix delicte pel qual s'acusa la resta de membres sobiranistes de l'antiga Mesa del Parlament.

Barrufet havia de comparèixer el passat 7 de maig al Tribunal Suprem, a Madrid, però no ho va fer per motius mèdics. La compareixença de Barrufet ha durat cinc minuts i, a la sortida, ella mateixa ha explicat que Llarena li ha comunicat que està acusada per desobediència. Ella s'ha acollit al seu dret a no declarar, i s'ha remès al que havia declarat el 9 de novembre. "Ja ens veurem al judici oral i els nostres advocats ens defensaran com ho hagin de fer", ha afegit a la sortida dels jutjats. Per la seva banda, l'advocat, Xavier Melero, confia que el judici oral se celebri entre octubre i novembre.

Barrufet ha arribat als jutjats acompanyada de membres del PDeCAT, entre els quals hi havia l'exdelegat del Govern a Lleida, Ramon Farré; el president del grup municipal a Lleida i diputat al Congrés, Toni Postius, o l'exdiputada al Parlament, Violant Cervera.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.