Notícies

L'Institut d'Estudis Ilerdencs treballa en una antologia de poetes de les terres de Lleida

Es preveu que l'obra estigui publicada per al pròxim Sant Jordi

L'Institut d'Estudis Ilerdencs treballa en una antologia de poetes de les terres de Lleida. Es preveu que l'obra estigui publicada per al pròxim Sant Jordi. Ho ha explicat la responsable de publicacions de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, Carme Vidal, durant el programa especial que Ua1 Lleida Ràdio ha fet des de la institució.

Vidal ha explicat que "és veritat que la literatura pertany a la llengua en què està escrita, que no hi ha adscripcions territorials, però nosaltres ens podem sentir més pròxims a Jordi Pàmies, Pere Rovira o Rosa Fabregat, i no hi havia cap antologia de les terres de Lleida des de finals del segle XIX". Ha afegit que esperen que l'obra tingui molt bona acollida entre el públic i creu que "aquest Sant Jordi serà un llibre de referència".

Vidal ha explicat que també treballen en la producció d'altres llibres de divulgació científica amb l'objectiu que aquests puguin arribar a un públic més ampli. Són obres per les quals, explica, potser no apostaria una editorial privada, però que sí que s'han de promoure des d'una institució pública com l'IEI.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.