Notícies

L'ICG Software Lleida tanca la plantilla amb la incorporació d'Andreu Tomàs

El davanter lleidatà torna al conjunt llistat després de ser el màxim golejador del Quevert francès durant dos anys seguits

L’ICG Software Lleida ha confirmat aquest dimecres la incorporació del davanter lleidatà Andreu Tomàs per una temporada. Després de dos anys sent el màxim golejador del Quevert francès, Andreu Tomàs torna al Llista i es converteix en el segon fitxatge del club per aquesta temporada, després de David Ballesteros.

Segons l’entitat lleidatana, la predisposició de les dues parts era clara. El club volia recuperar un jugador de casa i el jugador volia estar prop dels seus i jugar amb el Llista a l’OK Lliga i a Europa.

L’entrenador de la primera plantilla del Llista, Albert Folguera, ha valorat positivament el retorn d’Andreu Tomàs, que compartirà vestuari de nou amb el seu germà bessó Lluís, i ha destacat que el davanter torna en el millor moment de la seva carrera.

Amb el fitxatge de Tomàs, que ha refusat ofertes d’altres clubs, l’entitat considera tancada la primera plantilla, que està formada per nou jugadors (Lluís Tomàs, Carles Estrada, Carles Trilla, Joan Cañellas, David Ballesteros, Marc Soler, Manu Necchi, Lluís Rodero i Andreu Tomàs) amb la possibilitat de convocar a un júnior de la base.

Per una altra banda, aquest dimecres el Llista ha fet el ingrés a la Federació Espanyola de Patinatge del cànon de participació i els avals corresponents per tal de poder inscriure l’equip a l’OK Lliga. Els canons per Europa es faran al setembre.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.