Notícies

L'ICG Software Lleida col·laborarà amb un club de Mèxic

L'entitat lleidatana donarà nom a la mexicana i un total quinze jugadors i cinc tècnics dels Halcones de Ensenada vindran a la capital del Segrià a l’abril per aprendre dels mètodes dels llistats

L’ICG Software Lleida posarà nom a un club d’hoquei patins mexicà. Serà a través d’una col•laboració amb el club que fins ara responia al nom Halcones de Ensenada. L’acord es tancarà al mes d’abril, quan un grup de 15 nens i 5 tècnics viatjaran a Lleida per rebre una setmana d’entrenaments i tecnificació impartida pels tècnics del club blau. Serà durant aquesta visita quan es concretarà el futur d’aquest acord entre els clubs lleidatà i mexicà.

Actualment, Mèxic no disposa de lliga d’hoquei patins, i aquest club, en un termini de 4 o 5 anys, vol impulsar una lliga mexicana d’hoquei patins, així com una selecció nacional amb els coneixements dels de la Terra Ferma. En contrapartida, l’ICG Software Lleida espera fer un pas endavant a nivell competitiu a través de diferents vies de patrocini.

En el marc d’aquest intercanvi, també es preveu que tècnics de l’ICG viatgin diversos cops a l’any a Mèxic per tal de formar els entrenadors.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.