Notícies

L'exministre d'exteriors espanyol, José Manuel García-Margallo, un dels convidats a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu

ACN

Substituirà a l'actual ministre, Josep Borrell, que no podrà assistir pel seu recent nomenament

L'exministre d'exteriors del govern espanyol, José Manuel García-Margallo, serà un dels convidats a la 29a Trobada Empresarial al Pirineu. Ho farà en substitució de l'actual ministre, Josep Borrell, que no podrà assistir-hi pel seu recent nomenament. L'exministre Margallo debatrà amb l'economista alemany Juergen Donges sobre quina direcció ha de prendre la Unió Europea.

Aquesta trobada, que reuneix l'empresariat català a la Seu d'Urgell durant dos dies, començarà dijous, i l'encarregat d'inaugurar-la serà el president de la Generalitat, Quim Torra.

Enguany la Trobada girarà al voltant del creixement sostenible de les companyies, que segons el president de l'esdeveniment, Vicenç Voltes, es vertebra en dos grans temes, "el lideratge i la competitivitat". En aquest sentit, apunta que són claus qüestions com "les noves tecnologies i les polítiques que ha d'emprendre la UE davant tots els reptes que té, i que ens afecten a tots a nivell empresarial".

En total, la trobada aplegarà una vintena de ponents entre professionals, empresaris i directius. Enguany s'espera mantenir l'assistència de les darreres edicions, amb unes 600 persones.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.