Notícies

"Les voltes de la vida", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

Carmelo Rubio (RFEF)

Uf, quin dia, eh! I només són les dues!

La Federació espanyola de futbol ha fet fora al seleccionador espanyol, Julen Lopetegui, després que aquest anunciés ahir el seu fitxatge pel Reial Madrid la temporada vinent. Fins aquí, res fora de lloc. Si no fos perquè ho han fet un dia abans de l'inici del Mundial de Rússia. I sense tenir encara un substitut per al basc.

Una estona després, una notícia que era més o menys esperada, però que no per això ens ha deixat de sorprendre: Iñaki Urdangarin, ex duc de Palma, marit de la infanta Cristina, cunyat del rei Felip VI, haurà d'ingressar a la presó. Com a molt tard, serà dilluns. Abans, però, pot tornar a marxar a Suïssa. No li han retirat el passaport ni res... I podrà triar el centre penitenciari on ho fa.

I aquest matí també ens assabentàvem que el Ministre de Cultura i Esports, Màxim Huerta, va defraudar a Hisenda. Van ser més de 200.000 euros el 2006. Ho va tornar amb una multa, més de 360.000 euros. Però tot i això, és clar, dóna mala imatge. Per això molts (bé, quasi tots) li han demanat ja la dimissió. Però ella ha explicat que no pensa fer-ho, perquè està al corrent de pagament des de fa anys.

Són mostres que la vida pot donar moltes voltes. Un dia ets en un lloc i, sense adonar-te'n, acabes el dia en un altre. De Rússia a Madrid. De Suïssa a Can Brians. O de la Moncloa a... bé, a la Moncloa. Hi ha coses que no canvien així com així.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.