Notícies

Les Garrigues, primera comarca de la demarcació amb totes les institucions independentistes

El Cogul completa la llista de 24 ajuntaments de la comarca que s'incorporen a l'Associació de Municipis per la Independència

Les Garrigues s'ha convertit en la primera comarca de la demarcació de Lleida amb totes les seves institucions locals adherides a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Amb la darrera incorporació del Cogul, els 24 ajuntaments de les Garrigues i el seu consell comarcal s'han declarat independentistes amb un acord de ple aprovat amb majoria absoluta. Es tracta de la cinquena comarca amb el 100% d'administracions locals membres de l'Associació de Municipis per la Independència, juntament amb Osona (amb 51 membres), el Gironès (amb 27), el Ripollès (amb 19) i el Pla de l'Estany (amb 11). A la Noguera només hi falta l'adhesió de Menàrguens.

A la Segarra i al Pla d'Urgell són el 81% dels ajuntaments, a l'Urgell el 65%, mentre el Segrià compta amb el 53% d'adhesions a l'AMI. També en formen part la Diputació de Lleida i els consells comarcals de Ponent, amb l'excepció del Segrià.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.