Notícies

Les execucions hipotecàries han augmentat gairebé un 25% des de principis d'any a les comarques de Lleida

També s'han multiplicat per 4 els casos de clàusules sòl tramitats pels jutjats lleidatans durant el tercer trimestre de l'any

El nombre d'execucions hipotecàries ha augmentat gairebé un 25% en el que va d'any a les comarques de Lleida. En el tercer trimestre de l'any, l'augment ha estat del 63% respecte al 2017. Són xifres extretes de l'Informe sobre els efectes de la crisi econòmica elaborat pel Consell General del Poder Judicial. D'aquest s'extreu que, fins al mes de setembre, els jutjats d'instrucció i primera instància de Lleida han portat 318 execucions hipotecàries, enfront de les 255 de l'any passat en el mateix període. També han augmentat els concursos presentats davant els jutjats mercantils, 31 en el que va d'any, i els concursos de persones naturals, que han passat de 3 al 2017 fins als 24 en els primers 9 mesos de l'any. Per contra, es mantenen estables les demandes per acomiadament registrades als jutjats del social.

D'altra banda, de l'Informe també s'extreu que els jutjats de Lleida han multiplicat per 4 els casos de clàusules sòl tramitats durant el tercer trimestre de l'any. Entre els mesos de juliol i setembre s'han tramitat 875 demandes, enfront de les 216 del mateix període de l'any passat. Així mateix, també han ingressat 237 noves demandes i se n'han resolt 147.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.