Notícies

Les empreses de turisme actiu i esports d'aventura de Lleida esperen superar els 750.000 serveis

ACN

En total, el sector compta amb unes 230 empreses que ofereixen una cinquantena d'activitats diferents

Les empreses de turisme actiu i esports d'aventura de la demarcació de Lleida esperen una bona temporada. El sector confia superar enguany els 750.000 serveis, que suposaria un augment del 5% respecte de l'any passat. Aquestes bones sensacions es reflecteixen en el bon nivell de reserves per aquesta Setmana Santa.

També és el cas d'empreses com Salvatgines, que fa excursions i observació de fauna. Un dels seus socis, Albert Cereza, explica que la primavera és una època forta per les activitats de l'àmbit escolar. A això s'hi suma que la Setmana Santa és una bona època per a l'observació de fauna, una activitat més enfocades a sortides familiars. Cereza explica que un dels objectius de l'empresa per aquesta campanya era desestacionalitzar les activitats que ofereixen, i assegura que ho estan aconseguint.

En total, el sector compta amb unes 230 empreses que ofereixen una cinquantena d'activitats diferents. L'any passat aquestes van fer més de 187.000 serveis, i el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida espera que la xifra augmenti encara més, tenint en compte que aquesta temporada ja es pot començar a practicar ràfting de forma ininterrompuda en un tram de 50 quilòmetres del riu Noguera Pallaresa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.