Notícies

"A les dones també ens pica la figa", l'editorial de la Miriam Garcia a l'Informatiu Migdia

Han vist el nou vídeo viral a les xarxes? Bé, si no l'han vist, potser és exagerat dir-li viral, però jo els explico. La protagonista és la reina Letícia, com darrerament sembla que està de moda. El vídeo en qüestió és del juny del 2017, però ha estat recuperat ara per un mitjà digital. En ell, la monarca espanyola es troba en una visita oficial a les Canàries, i se la veu gratant-se la zona genital.

Però no es pensin que és res obscè, eh. Com qui es grata el colze, per damunt dels pantalons, fa un petit gest. Potser es col·locava bé les calces, a saber. Però la qüestió és que molts digitals, en la seva fam d'acumular clics, han començat ja a recollir el vídeo sota títols com "l'altre vídeo que Letícia no vol que vegis" o qualificant el gest d'"obscenitat" i de "pèrdua de la compostura".

Jo puc entendre que se la critiqui per moltes coses, però per això, volen dir que n'hi ha per tant? Què no ens pica a tots alguna vegada, allà baix? I no ens rasquem?

Ens en fem un fart de veure actituds grolleres als camps de futbol: homes rascant-se amunt i avall, escopint a terra, fins i tot abaixant-se els pantalons fins als genolls per fargar-se, però no passa res. I jo em pregunto, el problema amb Letícia, és que és reina, o que és dona?

Així que, saben que els dic? Que a les dones també ens pica la figa. I a les reines, també.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.