Notícies

"Les calors mentals són molt dolentes", l'editorial del Jordi Sebastià a l'Un Dia Més

Kenny Karpov/SOS MEDITERRANEE

Avui comença l'estiu, però climatològicament parlant ja fa dies que ha començat. La calor –ja no dic l'estiu, ja que calor en fa a la primavera o a la tardor - és aquell moment de l'any on la gent va pel carrer mig zombi. De fet, hi ha qui té problemes per raonar a conseqüència de la calor. Bé, hi ha qui té problemes de raonar les 24 hores del dia 365 dies a l'any, o 366, segons el calendari.

Parlem d'aquests darrers. Habitualment es poden trobar, malauradament en quantitat – més de la desitjada pels carrers de Lleida i de qualsevol ciutat - i tots tenen en comú certes coses. Ells parlen per parlar, per exemple. Són capaços de dir "no sé on posarem tants immigrants" o "millor deixar-los al mar". "Doncs Trump tampoc ha fet tan malament separant nens i pares" o alguna cosa més propera com "si no tenen contracte per què venen aquí?".

Avui ens visitarà un responsable en matèria de refugiats. Ahir va ser el dia mundial dels refugiats. Expliquen que cada 2 segons una persona es veu obligada a deixar la seva casa. Pensin, 2 segons. Ja han passat, i una persona s'ha quedat sense futur. I ara una altra...

Les calors mentals són molt dolentes.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.