Notícies

L'equip de govern de la Paeria promourà una declaració institucional de rebuig a les actuacions policials d'aquest diumenge a Lleida

ACN

El consistori també posarà a disposició dels ferits i afectats els serveis jurídics municipals

L'equip de govern de la Paeria de Lleida promourà una declaració institucional conjunta de rebuig a les actuacions policials d'aquest diumenge a la ciutat. El consistori també posarà a disposició dels ferits i afectats els serveis jurídics municipals.

Els socialistes han fet la proposta a la Junta de Portaveus de l'Ajuntament d'aquest dilluns, amb l'objectiu que el text s'aprovi al ple municipal del pròxim divendres. Ho ha avançat el regidor socialista Rafel Peris a Ua1 Ràdio, que ha explicat que en l'anomenada "Declaració de Lleida" la Paeria es posa a disposició de les persones afectades i els ferits a causa de "l'actuació brutal de la policia" per fer prevaldre els seus drets i posar a la seva disposició el departament jurídic municipal.

Peris, que ha condemnat les càrregues policials d'aquest diumenge a Lleida, s'ha mostrat confiat que la resta de grups amb representació municipal s'adheriran al text.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.