Notícies

L'Audiència de Lleida jutjarà dimecres una noia acusada de robar joies i més de 6.000 euros a una dona gran a qui cuidava a Lleida

La fiscalia demana quatre anys i set mesos de presó per un delicte de furt i un altre d'estafa agreujada

L'Audiència de Lleida jutjarà dimecres una noia de 20 anys acusada d'haver robat joies valorades en 1.800 euros, així com 6.000 euros de la llibreta d'estalvi, d'una dona a qui cuidava. Els fets van tenir lloc a Lleida entre el 17 de febrer i el 10 de març de 2014 aprofitant que la noia treballava fent feines a casa de la víctima, d'edat avançada.

La fiscalia demana quatre anys i set mesos de presó per a la imputada i que es tingui en compte l'agreujant d'abús de confiança. L'acusada hauria extret diners en efectiu de la llibreta d'estalvi de la dona després d'aconseguir el número pin. Segons assegura la fiscalia, hauria dut a terme fins a 23 extraccions en caixers per un import total de més de 6.000 euros.

Les joies van ser recuperades en un establiment de compra-venda d'or on s'hauria dirigit per vendre-les. A més de la pena de presó, la fiscalia sol·licita també que s'imposi a l'acusada una multa de 1.440 euros i que indemnitzi la perjudicada amb els 7.900 euros presumptament sostrets.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.