Notícies

L'Audiència de Lleida arxiva la causa contra els vuit mestres de la Seu acusats d'incitació a l'odi després de l'1-O

ACN

La sala conclou que els fets denunciats no són constitutius del delicte que s'imputava als docents

L'Audiència de Lleida ha arxivat la causa contra els vuit professors de la Seu d'Urgell acusats d'incitació a l'odi pel tractament que van fer a classe dels fets de l'1-O. La sala conclou que els fets denunciats no són constitutius del delicte que s'imputava als docents.

El passat mes de març, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell ja va arxivar provisionalment la causa penal contra sis dels vuit mestres, tot i que va mantenir obertes les diligències a dues professores del col·legi Mossèn Albert Vives de la capital alturgellenca. La investigació va continuar amb la realització de les proves pericials a dos dels cinc nens que presumptament es van veure afectats pels comentaris dels docents, però finalment l'Audiència ha arxivat també la causa contra aquestes dues docents.

Recordem que els pares d'aquests nens van afirmar que els seus fills havien patit humiliacions i comentaris despectius per part dels professors després del referèndum de l'1 d'octubre. En algun dels casos van assegurar que aquests haurien estat motivats pel fet que un dels menors era fill de guàrdies civils.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.