Notícies

L'Ateneu Garriguenc defensa que alliberar l'AP-2 entre Lleida i Montblanc seria més barat que construir una autovia

L'entitat assegura que fer el tram d'autovia costaria 100 milions d'euros, però quan s'iniciessin les obres "resultaria més econòmic aixecar les barreres de l'autopista"

L'Ateneu Popular Garriguenc insisteix a defensar que l'alliberament de l'autopista AP-2 entre Lleida i Montblanc seria "més barat" que construir una nova autovia entre la capital del Segrià i les Borges Blanques.

Des de l'entitat garriguenca recorden que "cada any que passa, el cost del rescat de l'AP-2 entre Lleida i Montblanc disminueix, ja que queda menys temps per a la fi de la concessió, l'any 2021. Tenint en compte que difícilment les obres d'una hipotètica autovia entre Lleida i les Borges Blanques no podrien començar aquest any, el cost d'aquesta nova infraestructura, que xifren ens uns 100 milions d’euros, "ja seria superior al d'alliberar tot el tram entre Lleida i Montblanc. Segons l’entitat, l’opció de l'alliberament del peatge "és la que més consens polític, social i econòmic genera". L'Ateneu Garriguenc segueix mantenint aquesta opció després de conèixer-se la voluntat del Ministeri de Foment d’alliberar el pas dels camions per la N-240, entre Montblanc i les Borges, aplicant bonificacions als vehicles pesats per circular per l'AP-2.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.