Notícies

L'Associació renova Irama i Jenny i està a l'espera de signar amb Vujasinovic

L'entitat lleidatana vol conèixer la disponibilitat del tècnic, que disputarà el Mundial amb l’equip femení de la República Dominicana, abans de tancar la negociació

El primer equip de l'Associació Lleidatana ha tancat aquest dimarts les dues primeres renovacions. Es tracta de les lleidatanes Irama García i Jennyfer Nana. Pel que fa a la renovació del tècnic croat, Miroslav Vujasinovic, l’entitat lleidatana ha arribat a un acord verbal amb l’entrenador.

No obstant, l’acord no es tancarà fins que el club conegui la disponibilitat de l’entrenador, que compagina el seu càrrec al capdavant de l'equip blau amb el de seleccionador de l’equip femení de la República Dominicana, que va classificar-se per disputar el Mundial, que se celebrarà el pròxim mes de desembre a Sèrbia.

En principi, el tècnic balcànic es perdria les jornades del 7 i 14 de desembre, però si la Federació caribenya el reclamés abans es podria perdre un tram més gran de competició. En aquest cas, l’Associació hauria de buscar altres alternatives.

Per una altra banda, el club encara no sap la composició del seu grup de la Divisió d'Honor Plata Femenina de cara a la propera temporada. Com ha reconegut el vicepresident de l'entitat, Guillem Puertas, a aquesta emissora aquesta situació els fa estar intranquils, ja que no poden tancar pressupostos.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.