Notícies

L'Associació Amics del Lleida, decidida a emprendre accions legals contra Albert Esteve

Lleida Esportiu

El col·lectiu ha fet públic un comunicat de resposta a la roda de premsa del president del Lleida Esportiu desmarcant-se de qualsevol acte incívic contra el club i criticant que el màxim mandatari utilitzés els noms d'alguns membres durant el seu discurs

L'ambient entre la directiva i les penyes i col·lectius del Lleida Esportiu és més tens que mai. Cada dia que passa el conflicte es fa més gran i no només les penyes estan molestes amb l'entitat. L'Associació dels Amics del Lleida ha fet públic un comunicat en què asseguren que estan estudiant emprendre accions legals contra el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, després de la conferència de premsa del passat dimarts. El president d'aquesta associació, Andreu Ratés, assegura que "encara estam paint la roda de premsa. No entenem per què ens va mencionar i perquè ens va vincular com a partícips d'actes dels quals nosaltres ens desmarquem. No permetrem així i el tema està en mans dels nostres advocats. Demanem una disculpa privada i pública del president".

Recordem que la Penya Rudes Lleida va publicar aquest passat dimecres un escrit al•ludint a les paraules d'Albert Esteve en la roda de premsa. El col•lectiu tampoc descarta prendre les mesures pertinents per protegir i defensar tant el grup com els seus integrants. En el comunicat, afirmen que les postures amb la directiva són "irreconciliables" i qualifiquen els mandataris del club de "gentussa". Per últim, sentencien que mai entregaran els seus estatus mentre continuï aquesta directiva. Les tres penyes, És Un Sentiment, Rudes Lleida i Molo Esportiu, i que ja no són reconegudes com a tal pel club, més l'Associació Amics del Lleida es reuniran en els pròxims dies per parlar de les accions conjuntes que faran a partir d'ara.

Mentrestant, a nivell esportiu, els jugadors de la primera plantilla diuen estar centrats en el partit de diumenge contra l'Alcoià. El davanter Fran Moreno diu que "serà un partit difícil, però arribem bé i crec que som capaços de treure una victòria". L'Alcoià, de l'exentrenador del Lleida, Toni Seligrat, és un dels dos equips que encara no coneix la derrota aquesta temporada i ocupa la segona posició amb 17 punts.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.