Notícies

L'Associació Alba organitza aquest estiu 3 camps de treball inclusius per a joves

Associació Alba

Linyola, el Talladell i Llesp acolliran grups de 24 joves de l'àmbit català, espanyol i internacional que portaran a terme diferents projectes inclusius

L'Associació Alba de Tàrrega organitza aquest estiu 3 camps de treballs inclusius per a joves. Linyola, el Talladell i Llesp acolliran grups de 24 joves que duran a terme projectes en diferents àmbits.

Aquest serà el segon any que l'Associació Alba gestiona aquests camps. La novetat d'aquest any és el camp de treball de Linyola, on joves de tota Catalunya estan participant, des de principis de juliol, en un projecte relacionat amb la promoció d'espais i rutes a l'entorn de Linyola i la recuperació de la seva via verda.

Pel que fa als altres camps, es repetirà l'experiència del projecte d'Arqueologia inclusiva a la Vall de l'Ondara, on hi ha un poblat ibèric prop del poble del Talladell, amb joves de tot l'estat. Per últim, el poble de Llesp tornarà a acollir un camp internacional dedicat a netejar i fer manteniment de camins històrics, així com l'elaboració d'una audioguia en diferents idiomes adaptada per a persones amb discapacitat visual.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.