Notícies

L'Associació Alba oferirà un servei de suport a la llar per fomentar l'autonomia de persones amb discapacitat del Pallars Jussà

L’Associació Alba oferirà un servei de suport a les llars per fomentar l’autonomia de les persones amb discapacitat. L’entitat ha signat aquest dilluns un conveni de col•laboració amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà, a través del qual l’associació atendrà quatre persones amb discapacitat intel•lectual o amb problemes de salut mental de la comarca. El servei té com a objectiu contribuir al desenvolupament de la persona i possibilitar la seva autonomia.

Ho farà donant suport a les activitats organitzatives de la vida quotidiana i a aspectes relacionats amb les habilitats socials i amb la participació d’aquestes persones en societat. De moment, dos especialistes s’encarregaran de dur a terme aquest acompanyament. El Consell Comarcal ha demanat la ajuda de l’Associació Alba, amb seu a Tàrrega, perquè no hi ha cap entitat que treballi al territori. Aquesta col•laboració també permetrà la consolidació d’un organisme propi a la comarca, en un període d’un any.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.