Notícies

L'alcalde de les Borges Blanques qüestiona que la N-240 entre Borges i Lleida podria quedar buida de camions en 3 mesos

Enric Mir ha assegurat a aquesta emissora que "tant de bo" aquest termini es complís, però afegeix que "li costa ser tan optimista"

L'alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha posat en dubte les paraules del senador d'ERC, Miquel Àngel Estradé, que assegurava a Ua1 Lleida Ràdio que el tram de la N-240 entre Borges i Lleida podria quedar buida de camions en 3 mesos.

Mir ha assegurat a aquesta emissora que "tant de bo" aquest termini es complís, però afegeix que "li costa ser tan optimista" com Estradé en aquest aspecte. "Em costa ser tan optimista, sobretot després de la quantitat de gestions que hem fet. I no sé si aquest senyor n'ha fet gaires de gestions per saber la realitat, tant a nivell del titular de la via, que és el Ministeri, com de qui te la competència en matèria de trànsit, que és Territori", afirma Mir.

Segons va explicar Estradé, amb el canvi de govern a l'estat, podria estar més a prop el desviament de vehicles pesats a l'AP-2. Una opció, però, que no Mir veu insuficient, que considera necessari el desdoblament de la N-240 en el tram entre Lleida i Montblanc.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.