Notícies

L'Ajuntament de Lleida ha atès 133 persones sense sostre durant l'episodi de nevades a la ciutat

Ajuntament de Lleida

S'han tirat més de 100 tones de sal als carrers de la ciutat en el marc del dispositiu d'emergències activat per la Paeria aquest dilluns

Fins a 133 persones sense sostre han estat ateses per l'Ajuntament de Lleida durant l'episodi de nevades de les darreres hores. Es tracta de la xifra més alta assolida en el marc del Pla Iglú.

Una cinquantena de treballadors i operaris han participat activament en el dispositiu d'emergències per nevades activat per la Paeria aquest dilluns. En aquest període, la Guàrdia Urbana ha rebut una quarantena de trucades en relació amb l'episodi.

Així mateix, s'han tirat més de 100 tones de sal als carrers de la ciutat, i el consistori no té constància que s'hagin produït caigudes rellevants a la via pública. A més, la xarxa d'escoles bressol municipal ha obert amb normalitat, a excepció de les de Sucs i Raïmat.

Així mateix, el Servei de Teleassistència ha realitzat més de 300 trucades a persones en risc, i el Servei d'Atenció Domiciliària de la Paeria s'ha encarregat d'atendre a les persones que viuen soles o es troben en situació vulnerable.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.