Notícies

L'Ajuntament de Lleida aprova multar amb 900 euros els propietaris de més de 10 pisos buits a la ciutat

L'oposició s'absté perquè consideren la mesura insuficient

El Ple de l'Ajuntament de Lleida ha aprovat aquest divendres amb els vots a favor del PSC imposar una sanció de prop de 900 euros, enfocada, han dit, a les entitats bancàries, a aquells propietaris de més de 10 pisos que durant més de dos anys estiguin buits. L'oposició s'ha abstingut. CiU considera aquesta mesura insuficient perquè "es podria fer més i anar més enllà". L’encarregada de defensar la taxa era la tinent d’alcalde i regidora d’Economia Montse Mínguez.

El PP ha insisit que "cal més diàleg abans de sancionar". La Paeria també ha aprovat amb els vots del PSC i CiU donar suport a la defensa de l'autonomia local, contra la llei estatal de Racionalització i sostenibilitat de l'Administració Local. El PP hi ha votat en contra perquè considera que aquesta llei no vulnera l'autonomia local. Sentim el seu portaveu Joan Vilella.

Recordem que abans d’iniciar el ple treballadors d’Autobusos de Lleida han fet un xiulada davant del palau de la Paeria i han aconseguit que l’alcalde Àngel Ros s’hagi compromès a fer de mediador en el conflicte que tenen amb l’empresa.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.