Notícies

L'agenda del programa 'Un dia més' d'aquest dilluns 31 de març

Cinema, coneixement, òpera, teatre i salut, aquest dilluns, en diferents punts de Ponent

La Filmoteca Terres de Lleida / Cine-ull projectarà la pel·lícula 'Ryan's Daughter', dirigida per David Lean, al CaixaFòrum de Lleida. Aquest treball de l'any 1970 i de tres hores i vint minuts de durada es podrà veure a les 8 del vespre.

Presentació a Lleida del llibre 'Ciudad y hospital en el Occidente europeo 1300-1700', de l'editorial Milenio. Començarà a dos quarts de 8 del vespre, a la sala Montsuar de l'Institut d'Estudis Ilerdencs. L'acte comptarà amb la intervenció de Josep Maria Solé i Sabaté, director de l'Institut d'Estudis Ilerdencs; Joan J. Busqueta, degà de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida; María José Vilalta, professora d'Història Moderna de la UdL; Manuel Sanchez Martínez, professor d'investigació 'ad honorem' de la Institució Milà i Fontanals del Consell Superior d'Investigacions Científiques, i l'editor Lluís Pagès.

Representació de l'òpera bufa 'La vie Parisine', de Jacques Offenbach amb llibret d'Henri Meilhac i Ludovic Halévy, a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida. Anirà a càrrec dels alumnes del Francesc Jové del taller de l'òpera del Conservatori i Escola Municipal de Música, amb direcció escènica i vestuari de l'Aula Municipal de Teatre i escenografia d'alumnes de l'Escola Municipal d'Art Leandre Cristòfol. Tindrà lloc a les 9 del vespre, amb entrada gratuïta.

Comença la 'Pre/Para Week' de FiraTàrrega. A les deu del matí hi haurà un taller d’interpretació en l’espai públic, a càrrec dels actors i directors escènics Ernesto Collado i Piero Steine, a l'Espai MerCAT.
A les 6 de la tarda hi haurà taller d’introducció a les arts de carrer per a escolars, a càrrec de la coreògrafa Montse Colomé i l’ajudant de direcció Jordi Vidal.
I a les 8 del vespre s'inaugurarà l’exposició ‘Llegir les arts de carrer’, a base del fons bibliogràfic de la Biblioteca Central Comarcal.

Lliurament de premis de la tercera convocatòria del concurs de fotografia matemàtica FotoMath 2013. A dos quarts de 10 del matí, al passadís de la primera planta de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, al Campus de Cappont.

Sessió de l'activitat 'Postura i vitalitat' del programa 'Activa't al Casal' del Casal de la Dona de Lleida. Es fara`a les 6 de la tarda al Centre Cívic del Centre Històric, a la plaça de l'Ereta. Cal portar calçat i roba còmoda, una estoreta, una manta de viatge i un coixí petit.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.