Notícies

L'agenda cultural d'aquest dimecres del programa 'Un dia més'

Òpera al Teatre Principal de Lleida. S'hi podrà veure 'Parsifal', de Richard Wagner. Serà la projecció de la representació que es farà en directe des de la Royal Opera House de Londres. Es farà a les 6 de la tarda. Una revisisió dirigida per Stephen Langridge.
Més informació sobre l'actuació: http://www.roh.org.uk/events/3gthn / http://www.roh.org.uk/productions/parsifal-by-stephen-langridge

Avui es commemora el Dia Internacional de les Persones Migrants. A Tàrrega hi haurà la presentació del llibre 'L'impacte etnològic de la immigració a Tàrrega en el període de 1874 a 1930'. És part del cicle 'Les diferents cares de la immigració 2013'. Un estudi de Jordi Creus Verni. Es farà a la Biblioteca Central Comarcal, a les 8 del vespre.

Lectura dramatitzada de contes de Jesús Moncada sota el títol 'Un racó al Cafè de la Granota'. Anirà a càrrec dels actors Eduard Muntada i Sandra Pujol. Es farà a les 12 del migdia, a l'auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida, al Campus de Cappont.

Representació de l'obra 'Srebrenica' al Teatre Julieta Agustí, a l'antic convent de santa Teresa, a Lleida. Es farà a les 7 de la tarda i anirà a càrrec dels alumnes del taller de tragèdia del 2n curs dels Estudis d'Art Dramàtic de l'Aula de Teatre de Lleida, sota la direcció d'Eduard Muntada. L'espectacle es basa en la massacre d'Srebrenica de l'any 1995 i serà interpretat per Tania Ferran, Adrià Pereta, Laura Ortíz Mesalles, Tània Verdú Nieto, Efrain Anglès Gené, Júlia Cruz Sesé, Tània Lopez-Alberca Sorribas, Carlota Gil i Erik Archibald.

L'hora del conte a Mollerussa, a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Amb l'espectacle 'Moixi i Toixi: el cofre màgic dels caramels infinits', a càrrec de Diverta Teatre. Es farà a les 6 de la tarda.

Nova sessió de 'Tenim nassos', del col·lectiu PallaSoS Lleida. Es farà al Cafè del Teatre Escorxador de Lleida, a dos quarts de 10 de la nit.

Concert de gospel i nadales de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tàrrega, a càrrec del grup vocal Les Mezzos. A dos quarts de 8 del vespre.

'Contes de Butxaca' a Cervera, a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres, a les 6 de la tarda. S'hi explicaran contes, poemes, endevinalles... per a petits i grans.

Concert de Nadal de l'Escola Municipal de Música de Bellpuig, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Armengol.

Alumnes de l'Escola Municipal de Música de Balaguer faran un seguit de cantades de Nadal a les residències de la capital de la Noguera. Començaran a tres quarts de 4 de la tarda, a la residència Comtes d'Urgell. Una hora més tard, a la de Sant Domènec. A dos quarts de 6 de la tarda es farà a l'hospital Jaume d'Urgell. A un quart de 7 de la tarda tindrà lloc a la residència Santa Maria.

Actuació musical d'alumnes del grau d'Educació Primària de la Universitat de Lleida. Al vestíbul de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UdL, a les 12 del migdia.

La sala de ball del Casal de Cervera acollirà l'Aula Oberta de Teatre per a joves d'ESO, batxillerat i FP. Una activitat gratuïta que ha organitzat La Caserna i que es farà a dos quarts de 5 de la tarda.

Taller de centres de Nadal a Castelldans. Es farà a les 6 de la tarda, a la sala de jubilats. L'ha organitzat l'associació de dones L'Esplendor.

Concert del grup Ressò de l'Albada, a Mollerussa, a la residència Can Jaques, a les 5 de la tarda.

Conferència ‘Reflexions sobre l’ús dels jardins a les Escoles Bressol o espais exteriors’, a càrrec de l’educadora infantil Rosa Vidiella i Badell. És part de la Trobada d’Educadores d’Escoles Bressol Municipals. La xerrada es farà a les 6 de la tarda, a la Sala Jaume Magre, al carrer Bisbe Torres de la ciutat de Lleida.

Taller de cuina llatinoamericana, organitzat pel Grup de Dones de Pardinyes. A dos quarts de 7 de la tarda, al Centre Cívic de Pardinyes, de Lleida.

La seu de l’associació Res Non Verba, al carrer Maragall de Lleida, acull l’exposició del Concurs de Dibuix dels Reis Mags.

L'Associació de Migrants del poble de Djeol de Mauritània a l'estat espanyol s'ha mobilitzat en favor de les centenars de famílies víctimes de fortes inundacions durant el passat mes de novembre. Al Centre Cívic de Balàfia, de la ciutat de Lleida, s'hi ha habilitat un espai per a la recollida de material, com roba i sabates, medicaments, llençols, mantes, material escolar i joguines. Es pot portar els dilluns, els dimecres i els divendres, de 10 del matí a 12 del migdia.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta serveix per evitar el spam.